Étterem Mester - Magyarországi étterem kereső

Torkos Csütörtök 2009 - A megszokottól eltérő időpontban! Ne maradjon le a torkos csütörtökről 2009-ben!Regisztráljon vendéglátóhelyet

Regisztráljon látogatóként

Gyorslinkek

Torkos Csütörtök 2010

Torkos csütörtök 2009 - a hivatalosan csatlakozott éttermek listája

A hivatalosan csatlakozott éttermek listájának megtekintéséhez kérjük, jelentkezzen be!

Torkos Csütörtök 2009

Torkos Csütörtök 2009 2009-ben is lesz Torkos Csütörtök, de a megszokotthoz képest eltérő időpontban! Az éttermek regisztrációja már zajlik! Ha nem szeretne lemaradni az 50%-os kedvezményből, foglaljon asztalt kedvenc éttermében minél előbb!

A 2009-es Torkos Csütörtök február 26-án kerül megrendezésre.

Ne maradjon le a Torkos Csütörtök 2009 féláras akciójáról!
Regisztráljon honlapunkon és tekintse meg a csatlakozott éttermek legfrisebb listáját! Listánkon már több, mint 1200 vendéglátóhely szerepel!

FONTOS! A Honlapunkon található éttermek közül nem mind vesz részt a Torkos Csütörtök 2009 programban! Keresőnkben Magyarország közel összes étterme megtalálható, melyek közül csak mintegy ezerkettőszáz vendéglátóhely csatlakozott a Torkos Csütörtök programhoz. Honlapunkon regisztráció és bejelentkezés után megtekinthető a Torkos Csütörtök 2009-hez hivatalosan csatlakozott éttermek listája.

Az éttermek számára még mindig nyitott a regisztráció lehetősége, bár a 2009. február 6. 12:00 után regisztráló éttermek a nyomtatott sajtóban már nem, csak online, például az Étterem Mesteren fognak megjelenni. A regisztrációs határidő vége 2009. február 19. 12:00. Az akcióhoz mindazon éttermek és vendéglátóipari egységek csatlakozhatnak, akik vállalják, hogy február 26-án egész nap ’a la carte’ kínálatukból étel- és italfogyasztásra együttesen 50%-os kedvezményt biztosítanak.

Jó, ha tudja! - Tavalyi tapasztalatok:

  • tavaly olyan éttermek is csatlakoztak az akcióhoz, akik nem regisztrálták magukat;
  • számos étterem döntött úgy, hogy két, vagy három napra is meghosszabbítja akcióját a rendkívül nagy érdeklődés miatt!

A hivatalosan is regisztrált éttermek száma túllépte az 1200-at! Regisztráljon az Étterem Mesterre és tekintse meg a folyamatosan bővülő listát! Foglaljon asztalt időben, megéri!

A 2009-ben negyedik alkalommal megrendezett Torkos Csütörtök kampányt a Magyar Turizmus Zrt. szervezi. Az elmúlt három évben az eseményre beregisztrált éttermek száma évről évre közel megduplázódott, így tavaly már több, mint 1100 étteremben lehetett féláron „torkoskodni”. Tavaly már nem csak éttermek, de egyéb vendéglátóhelyek, pl. cukrászdák is csatlakoztak a féláras akcióhoz.

Az akcióban azok az éttermek vehetnek részt, akik vállalják, hogy az akció hetében, illetve az azt megelőző héten érvényes teljes a la carte étlapjukat és itallapjukat az akció napjára is megtartják és abból 50% kedvezményt biztosítanak. Külön erre az alkalomra készített és/vagy szűkített menüsorral az idei akcióban részt venni nem lehet.

Ne maradjon le a Torkos Csütörtök 2009 féláras akciójáról! Regisztráljon honlapunkon és friss információkkal látjuk el a Torkos Csütörtökkel és más bomba akciókkal kapcsolatban!

Töltsön el egy kellemes ebédet vagy vacsorát ismerőseivel, barátaival, rokonaival egy jó étteremben féláron!

Küldje tovább ezt az információt ismerőseinek, hogy ők se maradjanak le az akcióról!

Amennyiben Ön egy vendéglátóhely tulajdonosa és részt szeretne venni az akcióban, regisztrálja éttermét a www.menjunkenni.hu weboldalon!

Keresés
Copyright 2008-2018 Étterem-Mester