Éttermek és egyéb vendéglátóhelyek keresője - Étterem Mester

Étterem Mester - Az étterem-kereső. Magyarország legjobb éttermei, cukrászdái, sörözői és egyéb vendéglátóhelyei.Regisztráljon látogatóként

Regisztráljon látogatóként

Gyorslinkek

Keresse az Étterem Mester Kupon programban részt vevő éttermeket!

Akció! - Éttermi Kedvezmények INGYEN!
Fogyasszon Ön is olcsóbban kedvenc éttermében, vagy próbáljon ki egy új éttermet kedvezményesen!
Kattintson ide és vegye át saját Étterem Mester Kuponjait!

Szent Tamás Vendéglő

Étterem, vendéglő
Cím: 2500 Esztergom,
Téglaház utca 4.
Tel.: +36 (30) 643-9670, +36 (33) 311-510
Felvétel a kedvenc helyek közé
Ajánlja a helyet ismerősének!
Vissza a találati listára
Konyha:
Magyar
Felvétel a kedvenc helyek közé
Ajánlja a helyet ismerősének!
Vissza a találati listára

További ajánlataink - Ha a fenti étteremhez hasonlót keres

Értékelés, vélemények

Antonego - 2009-07-13 11:13:12 *
2009. július 4-én tévedtünk be az „étterembe”, ahol végül is az étkezésig nem sikerült eljutnunk, úgyhogy a szakács képességeiről sajnos (?) nem tudok beszámolni, a vendéglátás minőségéről annál inkább. Nos, 12 óra 30 perc körül érkeztünk meg a Szent Tamás-hegyi étterem kerthelyiségébe. Helyet foglaltunk, majd kisvártatva megérkezett a pincérnő, hozta az étlapokat, felvette az italrendelést. Az étlapok kézbevételekor ért az első negatív élmény… Írószerboltban kapható zöldeskék pévécé lefűzős dossziét kaptunk a kezünkbe, benne átlátszó tasakokba bújtatott fénymásolt lapok, amelyeket sajnos hibás fénymásolóval készítettek, ugyanis körben fekete árnyak látszottak. Úgy látszik, az áremeléskor már egyáltalán nem működött a gépezet, hiszen a kezünkbe kapott étlapon a gondos üzletvezető hibajavító szalaggal áthúzta, majd golyóstollal aktualizálta az árakat. Érdekes momentum, hogy a magát újabban Bécsi Szelet vendéglőnek aposztrofáló étterem étlapján „rántott hús” néven szerepel az ominózus étel. Miközben válogattunk, feltűnt a pincérnő a tálcával, rajta a két pohár üdítővel, csakhogy az egyik asztaltól szóltak, hogy fizetnének, ezért egy üres asztalra helyezte az italunkat, fizettetett, majd még egy asztaltól távoztak volna, ezért ők is rendezték a számlát, aztán végül odaért hozzánk is, úgyhogy megrendelhettük az ételeket is. Kértünk egy hamutartót is, ami hamar meg is érkezett – csuromvizesen. Ezután teltek-múltak a percek, beszélgettünk, de azért ettünk volna már… Nagy öröm volt ezért a pincér feltűnése 15 perccel később, aki közölte, hogy sajnos nincs májgombócleves, jó lesz –e a húsleves gazdagon. Miután kissé csalódottan elfogadtuk az ajánlatot, ismét várakozásba kezdtünk. 13 óra 10 perckor, negyven perccel érkezésünk után még mindig nem kaptuk meg a levest sem, úgy, hogy rajtunk kívül három asztalnál ültek még vendégek, ezért a távozás mellett döntöttünk. Sajnos a pincér, ahelyett, hogy szabadkozott volna, felháborodottan közölte, hogy „sokan vannak”…. Azon kívül, hogy a jövőben messziről elkerüljük a helyet, és hirdetjük úton-útfélen a velünk történteket, mélyen elgondolkodtat, hogy a mai nehéz gazdasági helyzetben hogyan viselkedhet így egy vendéglátós?? Ha nem kell a vendég pénze, akkor nem kell éttermet nyitni és üzemeltetni – szerintem.
Toto - 2010-02-05 13:52:32 *****
2010. január 24-én voltunk baráti társsasággal a vendéglőbe és nagyon jól éreztük magunkat.Szent Tamás Tálat ettünk ami nagyon finom és kiadós volt. Az árak szolidak a kiszolgálás udvarias és a konyha is remek.

Értékelje ezt a vendéglátóhelyet Ön is!
Jelentkezzen be weboldalunkra és ossza meg velünk véleményét!


Kedvenc helyek
Gyűjtse össze kedvenc vendéglátóhelyeit!
Regisztráció
Keresés
Átlagos menü ára egy fő részére 1 pohár házi borral:
€ € € € € 10 000 Ft fölött
€ € € € 7-10 000 Ft
€ € € 4-7 000 Ft
€ € 2.5-4 000 Ft
2 500 Ft alatt
Hirdetési feltételek

Webáruház bérlésCopyright 2008-2018 Étterem-Mester